Prince of Wales

TERMENI ȘI CONDIȚII
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. În momentul în care dvs, finalizați comanda și o plasați recunoașteți în mod explicit că, în cazul în care vom accepta comanda dumneavoastră, veți fi instructionat să plătiți prețul respectiv de achiziție al comenzii.

TERMENI GENERALI
PALANTIR SRL, persoana juridică cu sediul social în Brașov, Str. Olteț, nr.18, sc.A, ap.7, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J08/327/2017, CUI 37080963 numită în continuare PALANTIR SRL.
In calitate de autor și administrator al site-ului www.casaprintuldewales.ro . PALANTIR SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire fără o notificare prealabilă. Astfel vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați PRIN NAVIGAREA PE ACESTA.
Conținutul site-ului este proprietatea PALANTIR SRL.
PALANTIR SRL garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.casaprintuldewales.ro în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dretul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PALANTIR SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

DREPTURI DE AUTOR
Logo-urile, designul, elementele de grafică, numele afacerii sau al produselor, conținutul site-ului, bazele de date și orice alte programe sunt proprietatea PALANTIR SRL, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-lui și este protejat de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dvs., sunteți pe deplin de acord cu cele menționate mai sus.

PLATA ȘI LIVRAREA PRODUSELOR
Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, oriunde în UE. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna pentru produsele expediate.
Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către reprezentantul PALANTIR SRL. Termenul de livrare al produselor este de aproximativ 48-72 ore din momentul recepționării și confirmării comenzii, prin curier rapid. Stabilirea firmei de curierat cu care se expediază fiecare comandă se face de către PALANTIR SRL. În zilele de week-end (sâmbăta și duminica) nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
Pentru comenzile care depășesc 200 LEI, transportul este GRATUIT. În cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 200 LEI se va percepe o taxă de expediere la tarifele practicate de către FanCourier depinzând de adresa de livrare – taxa care va fi achitat ramburs sau prin OP după confirmarea telefonică.
Produsele pot fi achitate:
– ramburs iar plata în numerar se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.
– Prin OP: se va face în baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia doar după ce se face dovada plății catre PALANTIR SRL în contul bancar al acesteia: RO14BTRLRONCRT0384562501 deschis la Banca Transilvania.

RETURNAREA PRODUSELOR ACHIZIȚIONATE LA DISTANȚĂ
Conform OUG 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.
Pentru informații complete privind returnarea unui produs, vă rugăm să consultați secțiunea Politica de retur.

GARANȚIA PRODUSELOR
Produsele comercializate de PALANTIR SRL nu sunt contrafăcute.
PALANTIR SRL, garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

OBLIGAȚIILE DE ÎNREGISTRARE ALE UTILIZATORULUI
În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

CONCILIERE
În cazul în care aveți o nemulțumire în legatură cu produsele sau serviciile oferite de PALANTIR SRL, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: reservations@casaprintuldewales.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

ALȚI TERMENI
Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră si PALANTIR SRL pentru utilizarea acestui site.
PALANTIR SRL verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de alta natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.
În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

POLITICA DE RETUR:
Indiferent dacă ați făcut achiziția ca persoană fizică sau în numele unei firme (persoană juridică), beneficiați de dreptul de retur în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumpărat pe site-ul www.casaprintuldewales.ro cu condiția să se afle în ambalajul original.
Dreptul de retur în termen de 14 zile nu afectează dreptul legal de retragere în termen de 14 zile conform OUG nr. 34/2014.
Pentru ca returul să poată fi acceptat, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de utilizare, fără lovituri sau zgârieturi, însoțit de toate accesoriile cu care a fost livrat, în ambaajul original plus un ambalaj care să asigure transportul în bune condiții, dacă este cazul.
Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteți transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail: reservations@casaprintuldewales.ro. Pentru a fi luată în considerare, cererea va cuprinde în mod obligatoriu următoarele detalii: nume, prenume, adresă de e-mail, nr. de telefon, nr. comandă, data comenzii, denumirea produsului, motivul returnării, dacă produsul a fost deschis sau nu sau dacă ați constatat alte detalii relevante. Costul transportului pentru retur ( de la client către PALANTIR SRL ) va fi suportat de client în cazul în care motivul returului este determinat exclusiv de către client.
Dupa finalizarea comenzii in cel mai scurt timp veti primi prin e-mail factura proforma.
Livrarea produselor se face in functie de modalitatea de livrare aleasa si ora la care receptionam comanda dvs. Pentru comenzi primite pana la ora 12:00 livrarea se face in maxim 48h. Pentru comenzi primite dupa ora 12:00 livrare in maxim dupa 48h. In cazul in care sunt neregularitati legate de detaliile trimise de dvs. pentru comanda si nu veti fi contactati in timp util, livrarea se va face imediat dupa clarificarea informatiilor necesare.
Legislatia romana in cazul comertului electronic:
– Legea comertului electronic – 365/2002
– Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
– Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking – Legea semnaturii electronice – 429/2001
– Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
– Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Hotarârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
– Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
– Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001
– Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
– Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si în mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei – Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )
– Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei – 196/2003 publicata în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003
Mentiuni speciale:
Aveti obigativitatea verificarii produselor in prezenta reprezentantului firmei de curierat. In cazul in care coletul ajunge deteriorat va rugam sa mentionati pe formularul de transport, sa refuzati primirea acestuia si sa luati legatura cu noi telefonic sau prin e-mail. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este nula. Firma de curierat prin care se face serviciul de transport garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor.
Daca doriti informatii suplimentare legate pe politici de returnare va rugam sa ne contactati.